Kluni prebačen u bolnicu

Kluni hitno prebačen u bolnicu

Magazin News

Samo četiri dana prije nego što je trebao započeti rad na novom filmu “The Midnight Sky” glumac Džordž Kluni (George Clooney, 59) hitno je prebačen u bolnicu s jakim bolovima u trbuhu. Dijagnostifikovali su mu pankreatitis, odnosno upalu gušterače, što može biti opasno po život.

Kluni je izgubio gotovo 13 kilograma zbog nadolazeće uloge u filmu. Vjeruje da je dijeta pridonijela njegovoj bolesti. “Mislim da sam se previše trudio da brzo smršavim i vjerojatno se nisam dobro brinuo o sebi”, rekao je Kluni.

Osim što je izgubio kilograme za ulogu, morao se prestati i brijati. “Pustio sam veliku, ružnu bradu. Moj sin ju je volio jer bi u nju skrivao stvari za koje ne bih znao dok ne bih otišao na posao. Moja žena i sestra bile su jako sretne kad sam je obrijao”, rekao je glumac.

A američka komičarka, glumica i voditeljka Elen Deženeris saopštila je danas da je testirana pozitivno na korona virus, ali da se osjeća dobro.

Elen Deženeris, voditeljka istoimenog tok šoua, navela je na Twitteru da su sve osobe s kojima je bila u bliskom kontaktu obaviještene da je zaražena virusom korona, prenosi Rojters. “Želim sve da vas obavijestim da sam testirana pozitivno na kovid-19. Srećom, trenutno se osjećam dobro”, navela je Deženeres.

Podijeli

2 thoughts on “Kluni hitno prebačen u bolnicu

Komentariši