Lady Gaga

Lady Gaga se obratila Amerikancima

Magazin News

Popularna pjevačica i glumica Lady Gaga se u ponedjeljak navečer pojavila na posljednjem okupljanju demokratskog kandidata Joea Bidena, otpjevala dvije pjesme i pozvala građane da izađu i ispune glasačke listiće. Okupljanje je održano u Pennsylvaniji, a prisustvovali su mu John Legend, Lady Gaga, Doug Emhoff i Jill Biden.

“U pitanju su veliki izbori. Vaše prisustvo večeras dokazuje da vjerujete u Bidena. Ja znam da ja vjerujem. Vjerovatno već vjerujete da je on pravi izbor za sljedećeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država (SAD), ja vam ne moram govoriti zašto je to tako. Vi ste, kao i ja, osjetili i vidjeli protekle četiri godine i u svojim srcima već znate da je Joe Biden pravi izbor”, rekla je Gaga.

Dodala je kako je sada vrijeme da građani glasaju kao da država ovisi o njihovom glasu, “jer zaista jeste tako”. “Trebate nam. Trebaju nam vaše porodice, prijatelji, vaša srca. Glasajte kao da vaši životi ovise o tome ili kao da životi vaše djece ovise o tom glasu. Jer zaista jeste tako”, istakla je.

Naposljetku je još jednom pozvala građane da glasaju za Bidena i tako s vlasti sklone Trumpa, “čovjeka koji vjeruje da mu njegova slava daje za pravo da uhvati vaše kćerke, sestre, majke i supruge za bilo koji dio tijela”. “Glasajte za Joea Bidena. On je dobra osoba”, zaključila je.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *