Ledi Gaga

Ledi Gaga potpuno promijenila izgled

Magazin News

Pjevačica Ledi Gaga objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj ima ljubičastu kosu. Uz fotografiju Gaga je napisala da je za predstojeće praznike važno da svi budu ljubazni, da vole sebe, ostanu zdravi i da šire ljubav, a ne klice.

Na fotografiji pjevačica nosi ružičastu duksericu, koja pada sa jednog ramena, sa natpisom “Budi ljlubazan”. Duksericu nosi kao haljinu, a čini se da joj pantalone uopšte nisu potrebne, prenose mediji.

Prošlog mjeseca pjevačica se priključila predizbornoj kampanji novoizabranog predsjednika Amerika Džoa Bajdena i nastupila je u Filadelfiji dan uoči izbora.

Tog dana se sjetila i svog bivšeg vjerenika, glumca Tejlora Kinija i otkrila da su njih dvoje zajedno živjeli u gradu Lankaster u Pensilvaniji.

2007. godine, nakon par godina provedenih na muzičkoj sceni neprimetno, pevačicu je uočila izdavačka kuća Interscope Records, te joj je ponudila ugovor. Iste godine, pevač Akon (Ejkon) uvideo je njen veliki potencijal, te joj je ponudio da radi u njegovoj kući Interscope-Kon Live Distribution.

Naredne godine, Gaga je izdala svoj prvi studijski album po imenu The Fame. Album je odmah dobro prošao kod publike, a i muzički kritičari su ga hvalili. Singlovi kao što su „Just Dance“ i „Poker Face“ su dospeli na prva mesta muzičkih lestvica u mnogim zemljama, te se smatraju jednim od najprodavanijih ostvarenja svih vremena.

Podijeli

2 thoughts on “Ledi Gaga potpuno promijenila izgled

  1. Da Senade, ona pripada ”njima”, crnima ! To znamo vec toliko dugo. Za neupucene, pogledajte njene fotografije pa se zapitajte sta znace ona 2 prsta ispod levog oka? Muka mi je od nje, naravno ona ide u kompletu sa bidenom,

Komentariši