Liam Payne o “One Direction”

Magazin

Liam Payne nedavno je rekao kako vjeruje da će se sigurno ponovno ujediniti boy grupa One Direction. Pjevač, koji je upravo objavio svoj debitantski solo album, priznao je da članovi benda nisu svi prijatelji, ali je dodao da između njih nema zle krvi. Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson i Liam Payne su činili grupu One Direction koja je okupljena u muzičkom showu X Factor 2010. godine i koja je ubrzo postala jedna od najuspješnijih muških grupa na svijetu.

Malik je prvi napustio grupu tako što se okrenuo solo karijeri, a njegov primjer slijedili su i preostali članovi koji su One Direction napustili 2016. godine, piše Sky News. Svih pet pjevača postigli su različite uspjehe kao solo izvođači, a Payneov debitantski album “LP1” objavljen je u petak. Međutim, iznova se postavlja pitanje potencijalnog ponovnog okupljanja benda. U emisiji “Sunday Brunch” na programu Channel 4 Payne je govorio o šansama da se to dogodi.

“Ja mislim da ćemo se u nekom trenutku vratiti. Zapravo, vratit ćemo se sigurno”, kazao je u emisiji, između ostalog, Liam Payne. On je rekao i to da se često čuje s Louisom Tomlinsonom i da je Stylesa nedavno gledao na nastupu na Capital's Jingle Bell Ballu.

“Zapravo sam ga tek nedavno vidio prvi put nakon tri godine. Nismo se vidjeli dugo, dugo vremena. Bilo je zaista lijepo. On je još uvijek isti lik kao i kad je ostavljao grupu. Uprkos korektnim odnosima, ljudi su pomalo u zabludi ako misle da smo svi međusobno bliski i dobri prijatelji, ali među nama nema zle krvi i to je dobro”, zaključio je ovaj mladi muzičar.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *