Matthew McConaughey

Matthew McConaughey izdao knjigu

Magazin News

U memoarima “Greenlights”, koje je upravo predstavio javnosti, glumac Matthew McConaughey govori o mnogim aspektima svog života, uključujući i period kada je nekoliko puta bio seksualno zlostavljan. McConaughey u stranicama nove knjige otkriva kako je tokom svojih tinejdžerskih godina nekoliko puta bio žrtva seksualnog zlostavljanja.

Memoari su objavljeni u utorak, a govore o životnoj priči ovog 50-godišnjaka simbolično koristeći svjetla semafora kako bi opisali momente kada je morao stati, pauzirati i nastaviti dalje. Oskarovac objašnjava kako mu je svaki od tih momenata pomogao da napreduje i nauči neku lekciju.

Otkriva kako njegovo prvo seksualno iskustvo nije bilo sporazumno te da je bio “ucijenjen”. “Ucijenili su me kako bih imao odnose, bio je to moj prvi put i tada sam imao samo 15 godina. Bio sam siguran da je seks prije braka grijeh i da ću zbog toga ići u pakao. Danas se nadam da to nije tako”, napisao.

Osim toga, McConaughey opisuje i večer kada ga je muškarac napao dok je onesviješten ležao u stražnjem dijelu kombija. Iako u prepričavanju ne otkriva previše detalja, naglašava kako se ne smatra žrtvom, te kako smatra da se “svijet urotio kako bi ga usrećio”.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *