Meghan Markle

Meghan Markle iznenada na CNN-u

Magazin News

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, iznenada se pojavila na CNN-ovoj televiziji Heros koja okuplja najinspirativnije trenutke i ličnosti u godini, a nakon što je napustila kraljevski dom sa svojim suprugom princom Harryjem.

U svom iznenadnom pojavljivanju Markle se posebno osvrnula na pandemiju koronavirusa, zahvalivši se pojedincima koji su se od marta 2020. borili da zadovolje osnovne potrebe zajednica. Kako je Marke istakla, oni su “univerzalno dobro za sve”.

“Pobrinuli su se da oni oko njih ne moraju patiti u izolaciji”, kazala je vojvotkinja u programu CNN-a. Podsjetimo da su se vojvotkinja i princ Harry odrekli svojih kraljevskih uloga u martu ove godine dok se koronavirus širio svijetom, te su se nedugo poslije preselili u Kaliforniju.

Govoreći za specijalni program CNN-a, vojvotkinja je istakla da su ljudi suočeni s poražavajućom stvarnošću pokazali snagu ljudskog duha i izvanredne načine na koje su zajednice odgovorile na ovogodišnje izazove.

“Vidjeli smo dobro u ljudima, u našim komšijama i u kompletnim zajednicama koje nisu dozvolile da neko sjedi gladan u ovo teško vrijeme. U vrijeme krize toplota obroka je jednako ugodna kao i zagrljaj koji nam je toliko potreban. Slavimo ove tihe heroje i aplaudiramo im izdaleka. Oni su pokazali svima nama da čak i u ovo teško vrijeme, kada se držimo zajedno, imamo moć da podsjetimo nekog drugog da postoji nada i da ćemo biti u redu”, kazala je Markle.

U proteklih 14 godina CNN Heroes odao je počast brojnim ljudima koji se zalažu da svijet učine boljim.

Podijeli

1 thought on “Meghan Markle iznenada na CNN-u

Komentariši