Milan Stanković

Milan Stanković ulazi u agrobiznis

Magazin News

Pjevač Milan Stanković osvrnuo i na trenutnu situaciju na estradi koja stagnira zbog korona virusa i otkrio da će možda pokrenuti biznis uzgoja voća i povrća i to sa pjevačicom Vesnom Zmijanac.

“Korona je uzela danak mojoj psihi, ljudi komentarišu kao: ‘Šta vi, vi imate pare’, kao da ja nemam firmu i zaposlene, da ne treba da kupim pesme, da platim spotove. Ja navijam za budemo složni, a nastupa će biti”, rekao je Milan.

“Ja se družim sa Vesnom Zmijanac, ona mi je drugarica, odem kod nje na Bukulju, ona ima baštu, mislim ako sve propadne, da se bavimo uzgojem organskog voća i povrća, nećemo biti gladni. Mi ,Srbi, makar imamo zemlju i vraćamo se dedovini. Jako lepe uspomene me vezuju za selo, planiram da svoju dedovinu obiđem i na neki način joj se vratim sa tim organskim voćem i povrćem”, rekao je.

Njegovu muzičku karijeru obeležile su razne predrasude prema popularnom pevaču prvenstveno zbog njegovog neobičnog imidža sa kojim se pojavio na sceni 2007. godine. Objavio je dva studijska albuma „Solo“ i „Milan“. Zbog nesuglasica sa Sašom Popovićem raskinuo je saradnju sa Grand produkcijom, a potom je dve godine nestao iz medija.

Njegovi najveći hitovi su pesme „Ego“, „Ovo je Balkan“, „Nisi mu ti žena“, „Solo“, „Fejs“, „nepristojna ponuda“ i mnoge druge. Stanković je predstavljao Srbiju u Oslu u Norveškoj na izboru za pesmu Evrosonga 2010. godine sa pesmom „Ovo je Balkan“.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *