milica todorovic

Milica Todorović ima koronu

Magazin News

Pjevačica Milica Todorović se testirala na korona virus, stigli su joj rezultati, i potvrđeno je da je pozitivna. Milica je rekla da je uradila test kada i njena koleginica Slavica Ćukteraš, zato što su posljednjih nekoliko dana bile zajedno i test je pokazao da su pozitivne.

“Do juče sam se osećala dobro, i nisam znala da imam koronu, ali sam danas već počela da osećam prvi simptom – temperaturu. U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne”, rekla je Milica za Kurir.

A pjevačica Marina Visković otkrila je, da je bila pozitivna na korona virus, te da ga je preležala. “Da, bila sam pozitivna na koronavirus, ali sam se osećala dobro, nisam imala nikakve jake simptome. Posle 10 dana sam ponovila testiranje i nalaz je bio negativan, tako da se sada osećam sjajno i sve je u najboljem redu” otkrila je pjevačica.

Ona je otkrila i svoje planove za naredni period, ali i priznala da bi voljela da se ponovo zaljubi, nakon što je prije izvjesnog vremena stavila tačku na desetogodišnju vezu. “Volela bih da se zaljubim ponovo, naravno, ko ne bi voleo, ljubav je pokretač svega. Ali nisam od onih koji pošto poto moraju da budu u vezi. Sve u svoje vreme, kad se desi, desiće se. Trenutno radim na svom novom albumu, koji bi trebalo da izađe kroz nekoliko meseci i sva moja energija je fokusirana na to” rekla je pjevačica.

Podijeli

Najčitanije

Ocjena
5

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *