Ne može da podnese Andjelinu

Ne može da podnese Andjelinu?

Magazin News

Bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit godinama vode bitku za starateljstvom nad njihovo šestoro djece, koja je nedavno svoj nastavak dobila na sudu. Međutim, sve to loše utiče na 19-godišnjeg Medoksa, 16-godišnjeg Paksa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Šajlo i 12-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

Od svih njih, cijelu situaciju najteže podnosi Šajlo, prvo zajedničko dijete čuvenog bivšeg para, koja navodno, više ne može da podnese Anđelinu, prenose mediji. Naime, izvor blizak ovoj slavnoj, ali i kontroverznoj porodici otkrio je kako je djevojčica očajna i moli oca da je spasi od majke i uzme kod sebe.

“Njihov gadan razvod najviše je uticao na Šajlo. Oduvijek je imala poseban odnos s Bredom, a sa Anđelinom nikada. Preklinje Breda da joj dozvoli da živi s njim”, otkrio je izvor.

“Anđelina je zaokupljena razvodom i bitkom za starateljstvo, ali i promovisanjem svoje karijere. Zbog toga se ne bavi djecom i ne pruža im utjehu, pogotovo Bredovoj miljenici. Šajlo je navodno stalno na telefonu, šalje poruke Bredu preklinjući ga da je uzme kod sebe. Nije nemoguć scenario i da pobjegne od kuće, samo da bi se sklonila od majke”, tvrdi isti izvor.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *