Neda Ukraden: Potpuno prirodna

Magazin News

​Pjevačica Neda Ukraden (69) pričala je za domaće medij o svom odličnom izgledu i otkrila koja je njena tajna. Pjevačica se nikada nije podvrgla plastičnim operacijama, a evo šta o tome kaže. “Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji praktikujem godinama na svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi on prija i da se rezultat vidi”, otkrila je Neda za “Alo” i dodala da je pored tretmana zahvalna i genetici.

“Bog mi je dao ovakvu građu i takvo lice. Kad se samo setim koliko sam plakala zbog toga kad sam bila mlađa, a sada sam presrećna. Stalno sam se žalila mami što mi je podarila okrugle obraze umesto da budem duguljasta i mršava. Takođe, svakog jutra radim vežbe i vodim računa o svom telu, ne samo o licu”, rekla je Neda koja će ove godine napuniti 70 godina.

Za pomenuti list Neda Ukraden priznala je da joj komplimenti od strane žena uvijek više laskaju jer su iskreniji. Pjevačica koja je nedavno izbacila novu pjesmu pod nazivom “Bomba”, na pitanje da li sebe smatra bombom ostala je mistična. “Moja nova pesma je dobra provokacija, a da li sebe smatram bombom ostaće mala tajna”, bila je zagonetna Neda za “Alo”.

Njeni roditelji, Dušan i Anđelija, su poreklom iz Crne Gore. Pošto je otac bio službenik SUP-a, Neda je često menjala mesto stanovanja. Do druge godine je živela u Imotskom uz baku i deku nakon čega je sa roditeljima otišla u Višegrad. Tu je upoznala komšinicu koja ju je naučila da peva sevdalinke. Zatim su se preselili u Goraždu gde je Neda počela da peva na školskim priredbama u osnovnoj školi „Maksim Gorki“ koju je pohađala pet godina.

Sledeća destinacija je bila Brčko u kom su se zadržali dve godine. Tu se prvi put zaljubila, ali nije saznala ime svoje simpatije. Bila je član školskog hora koji je vodio profesor Mirko Šrajer koji je na Nedu uticao da počne da se bavi muzikom. 1962. godine je na festivalu Mladi graditelj sa horom izvela deo pesme „Rjabinuška“, a sledeće godine je pobedila otpevavši pesmu „Naš tabor putuje na jug“ pevačice Radmile Karaklajić.

Neda Ukraden je srpska pevačica zabavne muzike koja je rođena 16. avgusta 1950. godine u Imotskom, u Hrvatskoj. Živi i radi u Beogradu.

Podijeli

Review Overview

Summary
4

2 thoughts on “Neda Ukraden: Potpuno prirodna

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *