Nicole Kidman i Hugh Grant

Nicole Kidman i Hugh Grant: Novi projekat

Magazin News

Producent popularne serije “Big Little Lies” David E Kelley pripremio je novu televizijsku poslasticu s Nicole Kidman i Hugh Grantom u glavnim ulogama. Ovaj fantastični dvojac dio je dramatične priče o tajnovitim supružnicima.

Kelley kaže da Kidman i Grant donose beskrajnu zabavu na male ekrane u mini seriji naziva “The Undoing” čija radnja se zasniva na mnoštvu tajni između njih dvoje, ali uključuje i zločin koji otkriva uznemirujuće istine. Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: IMDb)Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: IMDb)

Priča se odvija u svijetu elegancije i luksuza na Manhattanu. Kidman glumi Grace, uspješnu terapeutkinju koja liječi parove, dok se Grant našao u ulozi njenog supruga Jonathana, dječijeg onkologa. “Život uspješne terapeutkinje u New Yorku počinje se rasplitati uoči objavljivanja njene prve knjige”, navodi se u opisu serije.

Svih šest epizoda ove mini serije režirala je Susanne Bier. Kako piše BBC, ona je u seriju unijela svoju preciznost i zategnut narativ. Prva epizoda “The Undoing” će biti premijerno prikazana 25. oktobra na HBO-u.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *