Boris Novković

Novković se razvodi četvrti put

Magazin News

Hrvatski pjevač Boris Novković (52) potvrdio je da se on i Iris Volf (27) razvode. Naime, Boris i Iris koji su u aprilu prošle godine dobili kćerkicu Si, rastali su se nakon 18 mjeseci bračnog života. Oni su otkrili da više nisu zajedno i istakli su da će se potruditi da ostanu dobri prijatelji i roditelji svom djetetu.

Na početku njihove veze mnogima nije djelovalo da će brzo doći kraj. Poznati pjevač iza sebe ima tri braka. Prvi s Bojanom Gregorić Vejzović, drugi sa Lucijom Matić i treći sa Ines Katić, a pored kćerke ima i dva sina.

Inače, Iris se bavi mankenekstvom i bila je druga pratilja na izboru za mis Zagreba. Jedan tabloid ju je 2015. godine nazvao “najseksi Hrvaticom”, a taj epitet su joj dali i mnogi fanovi. “Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled”, napisala je Iris prošle godine na Fejsbuku ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju sa Borisom.

Muzičku karijeru započeo je još kao tinejdžer, a prvi album pod nazivom „Kuda idu izgubljene djevojke“ objavio je 1986. godine. Naslovna pesma doživela je veliki uspeh, a album je prodat u 160 000 primeraka. Usledila je ploča „Jači od sudbine“ koja je premašila tiraž prethodnog albuma. U dosadašnjoj karijeri je snimio 16 studijskih albuma, desetine kompilacija i brojne singlove, pa ga s pravom smatraju jednim od najcenjenijih hrvatskih muzičara.

Sa pesmom „Vukovi umiru sami“ je 2005. godine predstavljao Hrvatsku na „Evroviziji“ gde je osvojio jedanaesto mesto. Uprkos relativno lošem plasmanu na izboru za najbolju pesmu Evrope, singl je postao hit širom regiona. Jedan je od autora pesme „Moja štikla“ sa kojom je Severina nastupila na 51. izboru za najbolju pesmu Evrope, a koja je osvojila 12. mesto.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *