O Bredu i Dženifer svi pričaju

Magazin News

Dženifer Aniston i Bred Pit rastopili su srca obožavalaca širom svijeta ponašanjem na 26. dodjeli “Screen Actors Guild”nagrada (SAG Awards), u nedelju 19. janaura. “Džen i Bred konačno su ljudima dali ono što godinama žele!”, napisao je TMZ, i zaista jeste tako.

Naime, Bred je osvojio nagradu za ulogu u ostvarenju “Bilo jednom u Holivudu”, a Dženifer za ulogu u dramskoj seriji “The Morning Show”. Glumica je izgledala kao da se topi dok sluša Bredov govor, a on je sve vrijeme hipnotisano gledao u njenom pravcu!

U momentu kada je Dženifer prozvana da izađe na scenu i preuzme svoju nagradu Bred je bio u bekstejdžu, a sve što je do tada radio – prekinuo je, i stao je ispred televizora, sa osmjehom gledajući svoju bivšu dragu, a zatim je konačno došlo do, kako navode svjetski mediji, istorijskog susreta i zagrljaja. Nema sumnje da i dalje ima emocija između ovo dvoje glumaca, a u prilog tome idu i snimak iz bekstejdža, ali i fotografije nastale kada su se dvoje bivših supružnika sreli poslije dodele nagrada.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *