Neda Ukraden

Ponosna što nemam ni gram silikona

Magazin News

Pjevačica Neda Ukraden napunila je 70 godina, ali po njenom njegovanom izgledu to se ne bi moglo zaključiti. Mnogi joj zavide što je uspjela da uspori točak vremena i izgleda kudikamo mlađe, ali regionalna muzička zvijezda otkriva da je njen izgled rezultat strogih pravila kojih se pridržava, naravno, pored dobre genetike.

“Ono što sam nasleđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvjesnu prednost – ali sve dalje je vježbanje. Imam svoje vježbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kod kuće, na putu, u hotelu. Uz sve to idem na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i ishrana, rad, duh, energija, njega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih vještačkih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda”, rekla je Neda.

“Sebe zaista ne mogu da zamislim da nisam majka. Sve ostalo mogu… Mislim da ženi, ako nije ostvarena kao roditelj, nedostaje bitna dimenzija života. Naravno da razumijem sve one koji žive slobodno, bez porodice i obaveza koje donosi roditeljstvo, ali ja sam neko ko je veoma privržen familiji i ko je tako odgojen. Moj život ne bi imao taj smisao koji ima da nisam dobila dijete. Veoma sam ponosna na Jelenu, ona je moj najveći uspjeh”, rekla je tada Neda.

Ona je kazala da su njeni unuci nova dimenzija i bogatstvo života koje samo srećni dožive. “Ja sam se obrazovala za sasvim druge stvari, ali muzika je duboko u meni i nešto što je bilo jače od svih škola i predmeta koje sam polagala. Muzika je posebna vrsta izazova, infekcija, koju čovjek jednom kad proba, teško da može da se otrgne od toga. Meni su početni uspjesi, a kasnije i doba zrele i velike karijere, doneli jedan nesvakidašnji život, bogatstvo uspomena, događaja, koncerata i, najvažnije, ogromnu ljubav miliona poštovalaca kojima su moje pjesme nešto značile u životu”, smatra pjevačica.

Podijeli

Review Overview

Summary
5

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *