Rolling Stonesa

Radujem se povratku u Ameriku

Magazin News

Rock legenda i frontmen Rolling Stonesa Mick Jagger, oglasio se povodom pobjede Joea Bidena na američkim predsjedničkim izborima te poručio kako se raduje povratku u SAD.

Jagger je u kratkoj poruci na društvenoj mreži Twitter poručio da se raduje povratku u zemlju gdje će biti sa ljudima sa kojima ima zajedničke dodirne tačke.

Legendarni frontmen Rolling Stonesa u nekoliko je navrata kritikovao vladavinu Donalda Trumpa, a prije nekoliko dana objavio je najavu za pjesmu “Pride Before A Fall”. Iako Jagger nije naveo na koga se konkretno tekst pjesme odnosi, mnogi su zaključili kako tekst upravo aludira na Donalda Trumpa.

Legende rock ‘n’ rolla, The Rolling Stonesi otvorit će svoju prvu trgovinu u ulici Carnaby u londonskom Sohou koja će nositi naziv “RS No. 9 Carnaby”. Fanovi i ljubitelji britanske rock grupe u trgovini će moći nabaviti razne predmete vezane uz Stonese, uključujući i novu robnu liniju i memorabilije, pod imenom “RS No. 9 Carnaby”.

Svi predmeti biti će dostupni od 9. septembra, za kada je predviđeno otvorenje trgovine, a osim kupnje u trgovini svi predmeti će biti dostupni i putem web shopa, piše Variety.

Podijeli

5 thoughts on “Radujem se povratku u Ameriku

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *