Robert de Niro

Robert de Niro, bivša žena, korona

Magazin News

Finansije Roberta de Nira dosta su pretrpjele tokom pandemije koronavirusa, tvrde njegovi advokati, odgovarajući na novčane zahtjeve njegove bivše supruge. De Niro (76) i njegova bivša supruga Grejs Hajtauer (65) i dalje imaju brojne nesporazume oko razvoda. Par je potvrdio da se rastaje u novembru 2018. godine nakon što su bili zajedno 21. godinu.

De Niro se na parnici oglasio putem skajpa pošto je zbog kovida 19 ostao u svom domu u Njujorku. Ročište je zakazano po hitnom postupku pošto je De Niro prepolovio mjesečni novčani limit po kreditnoj kartici bivšoj supruzi i to sa 100.000 na 50.000 dolara. Kerolajn Kraus, pravna zastupnica glumca, rekla je sudiji da je De Niro morao da smanji izdatke jer su mu posao i karijera ugroženi zbog pandemije.

Dodala je da je lanac hotela i restorana u vlasništvu Roberta de Nira u aprilu izgubila tri miliona dolara i nepuna dva miliona dolara u maju. Kompanija je uzela čak 14 kredita iz američkog programa za pomoć malim preduzećima u iznosu od 28 miliona dolara, prema podacima vlade. Kraus je rekla da je glumac takođe morao da nedavno investitorima isplati 500.000 američkih dolara.

Objasnila je da je, prema uslovima predbračnog ugovora iz 2004. godine, De Niro u obavezi da Hajtauerovoj plaća milion dolara godišnje pod uslovom da zarađuje 15 miliona ili više dolara po godini, ali, ako se njegov prihod smanji, odredbe nalažu i smanjenje njegovih izdataka.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *