Andrija Milošević

Sam sebi čestitao rođendan

Magazin News

Legendarni glumac Andrija Milošević danas je napunio 42 godine. Ovaj popularni glumac koji svoje fanove i publiku svakodnevno nasmijava do suza, učinio je to i danas kada je na Instagramu sam sebi čestitao rođendan. U svom stilu, Andrija se našalio na svoj račun, obraćajući se u videu sebi kao jedan od njegovih fanova.

“Svima koji danas slave, želim sretno slavlje i sreću, a vama se svima, dobrim ljudima, zahvaljujem na čestitkama i izjavama radosti! Živjeli”, poručio je Milošević. Rođendan su mu u komentarima čestitali brojni prijatelji i kolege među kojima su Nina Badrić, Tijana Dapčević, Vojin Ćetković i mnogi drugi.

Andrija Milošević je crnogorski i srpski glumac i voditelj. Za njega kažu da je jedan od najpoželjnijih neženja. Rođen je 6. avgusta 1978. godine u Podgorici. Od porodice ima majku Veru i mlađeg brata Velibora, a otac Peko je preminuo. Želeo je da postane poznati fudbaler, ali se ipak odlučio za glumu.

Otišao je na prijemni ispit koji je spremao jedno veče i prošao je audiciju. Sa šesnaest godina je upisao Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju u klasi profesora Bore Stjepanovića. Tokom studija je sarađivao sa poznatim rediteljem Milanom Karadžićem. Glumu je završio u roku, a njegova diplomska predstava je bila „Gospođica Julija“.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *