Amy Schumer

Schumer promijenila ime svog sina

Magazin News

Komičarka i glumica Amy Schumer i njen suprug Chris Ficher prošle godine su dali sinu ime Gene. Srednje ime Attell su izabrali jer su željeli odati počast zajedničkom prijatelju i komičaru Daveu Attellu. Nedavno je Amy na svom podcastu “Amy Schumer Presents: 3 Girls 1 Keith” priznala da su promijenili ime sina rođenog prije samo 11 mjeseci, prenosi Entertainment Weekly.

Ime Gene Attell Ficher su zamijenili sa Gene David Ficher. Prva koja im je skrenula pažnju na nepristojnu konotaciju imena djeteta je komičarka i glumica Claudia O'Doherty koja je bila gošća u jednom od Amynih podcasta.

Tokom gostovanja je prepričala kako je njena majka bila zgrožena imenom koje je Amy dala svom sinu, jer zvuči kao “genitalije”.

Amy je rođena 1. juna 1981. godine u porodici koja se bavila dosta dobro iz prestižnog okruga Njujorka. Njegov otac, Gordon Šumer, bio je angažovan u proizvodnji i prodaji dečijeg nameštaja, njegova majka Sandra Šumer podigla je djecu i posmatrala domaćinstvo. Amy ima sestru, Kimberly, koja je postala scenarista, a brat Jason je muzičar.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *