Simon Cowell

Simon Cowell povrijedio leđa

Magazin News

Šezdesetogodišnji muzički mogul Simom Cowell doživio je tešku povredu kada je pao s električnog bicikla u dvorištu svog doma u Los Angelesu. Cowell je nakon pada smješten u bolnicu gdje je operisan. “Dobro se osjeća, pod nadzorom je ljekara i u najboljim je rukama”, izjavila je njegova glasnogovornica.

Cowell je najpoznatiji kao član žirija u emisijama The X Factor i Britain's Got Talent, a karantin je proveo u SAD-u gdje trenutno živi. Njegova glasnogovornica je potvrdila da je operisan zbog povrede leđa, odnosno loma koji je zadobio prilikom pada, piše BBC.

Simon Philip Cowell rođen je Ericu i Julie Cowell 7. listopada 1959. Simon ima mlađeg brata Nicholasa i četiri polubraće. Michael i Tony iz prvog braka njegove majke, s Johnom i June iz očevog oca.

Prema vlastitom priznanju, imao je privilegiran odgoj u lisnatom predgrađu Hertforshira. Njegov dom bio je u Elstreeju, koji je bio poznat i po svom filmskom i televizijskom studiju, gdje je Simon odrastao zajedno s nekim slavnim susjedima iz svijeta filma.

Simonovi školski dani provedeni su u internatu u Doveru, što nikad nije volio i pobunio se. Čak je poslao pismo roditeljima pokušavajući učiniti da se osjećaju krivima zbog toga što su ga poslali tamo. Jednom je suspendovan i napustio je školu čim je mogao sa šesnaest godina.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *