Jessica Simpson

Simpson smršavila 45 kilograma

Magazin News

Nakon posljednje trudnoće u kojoj je imala 100 kilograma, popularna pjevačica Jessica Simpson odlučila je promijeniti način ishrane i počela vježbati. Nedavno je objavom na Instagramu sve zadivila svojim novim izgledom, smršavila je čak 45 kilograma.

Slavna plavuša sada se u novoj Instagram objavi pohvalila zategnutim tijelom i mišićima. Rad na sebi 40-godišnjakinja je počela uz pomoć profesionalnog trenera. Nakon nekoliko teških treninga, shvatila je da joj najviše odgovara joga. Trener slavne zvijezde, Harley Pasternak pomogao joj je da dođe do ovih rezultata.

“Mislim da je Jessica rekla da je imala oko 108 kilograma. Nisam siguran, pročitao sam to u vijestima. U svakom slučaju, imali smo posla. Morala je vratiti težinu koju je imala prije trećeg djeteta. No, kako nastaviti isti režim zauvijek? To je razlog zašto nisam veliki ljubitelj ekstremnih dijeta i radikalnih oblika vježbanja”, kazao je Pasternak.

Osim toga, Jessica je svakodnevno šetala, pravila je 14 hiljada koraka dnevno. Cilj nije bio zabraniti joj hranu koju voli, već uravnotežiti dnevni unos proteina i povrća. Kao glavnu tajnu uspjeha, Simpson je navela svoju fokusiranost i motiviranost.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *