Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš hospitalizovana

Magazin News

Pjevačica Slavica Ćukteraš danas je hospitalizovana zbog pogoršanja zdravstvene situacije, nakon što je prije dve nedjelje podijelila sa svima da je pobijedila virus korona. “Hvala puno divnom osoblju, koje me hospitalizovalo! Hvala i Vama svima koji pitate za moje zdravlje”, napisala je kratko Slavica na svom Instagram profilu.

Kako je “Blic” juče pisao, pjevačica je ponovo dobila povišenu temperaturu, a sa pratiocima je podijelila i sliku iz bolničkog kreveta. Slavica je “zaradila” gnojnu anginu, a uslijedile su mnogobrojne poruke podrške sa željama da pregura i ovaj zdravstveni problem.

Slavica je od detinjstva pokazivala sklonost ka muzici. Sa četiri godine je počela da svira violinu, a potom završila nižu muzičku školu, odsek klarinet. U srednjoj muzičkoj školi je pohađala teoriju, a šira javnost ju je upoznala 2004. godine kao jednu od učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Osvojivši šesto mesto dobila je mogućnost da snimi pesmu. Singl „Život mi oduzmi“ koji je objavljen 2004. godine publika je vrlo dobro prihvatila. Nakon toga su usledili albumi „Nema pravila“, „Ćiribu ćiriba“, „Ekskluziva“ i „Nevreme“. Objavila je i nekoliko singlova, te duete sa Banetom Mojićevićem, Ognjenom Amidžićem i Dadom Polumentom.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *