Taylor Swift

Taylor Swift iznenadila fanove

Magazin News

Nedugo nakon što je predstavila album “Folklore” američka pjevačica Taylor Swift objavila je i “sestrinski” album “Evermore”. Album je najavila putem Twittera, iznenadivši tako mnogobrojne fanove. Vrijedi podsjetiti da je posljednji album “Folklore” predstavila krajem jula ove godine.

Swift je objasnila kako “jednostavno nije mogla prestati pisati pjesme”. Nakon objave albuma “Folklore” preostalo je još materijala koji je odlučila uobličiti i objaviti “sestrinski album”. Novi album donosi 17 novih pjesama te je dostupan na svim streaming platformama.

ejlor Alison Svift (Taylor Alison Swift) je američka kantri i pop pevačica. Ubrajaju je među najuticajnije mlade zvezde, a magazin „Tajm“ (Time) je proglasio jednom od osoba 2017. godine zbog njene borbe protiv seksualnog uznemiravanja. Većinu pesama koje izvodi je sama i napisala, svira gitaru, klavir, bendžo i ukelele, a okušala se i u glumačkim vodama.

Debitantski album je izdala sa samo 16 godina i jedina je žena koja je dve godine zaredom osvojila nagradu Gremi (Grammy) u kategoriji album godine. Njeno bogatstvo se procenjuje na 280 miliona dolara i nalazi se na devetom mestu „Forbsove“ (Forbes) liste najbogatijih žena šoubiznisa za 2017. godinu. Ujedno je i najmlađa osoba na listi. Detinjstvo Rođena je 13. decembra 1989. godine u Redingu, Pensilvanija (Reading, Pennsylvania). Majka Andrea Gardner Svift, rođena Finli (Andrea Gardner Swift – Finlay) je po rođenju kćerke odlučila da se ne vraća na posao, već da ostane domaćica, a otac Skot Kingsli Svift (Scott Kingsley Swift) se bavio finansijskim savetovanjem.
Mama joj je dala ime Tejlor u čast pevača Džejmsa Tejlora (James Taylor) i to zbog toga što je verovala da će joj rodno neutralno ime doneti uspeh u životu. Tejlor ima mlađeg brata Ostina (Austin). Porodica Svift je živela na farmi na kojoj su se uzgajale ukrasne novogodišnje i božićne jelke.

Podijeli

Najčitanije

Ocjena
5

Komentariši