Toni Cetinski

Toni Cetinski tvrdi

Magazin News

Toni Cetinski posljednjih mjeseci više pažnjei privlači svojim stavovima o vakcinacijinego pjevanjem. Kako piše “Index.hr” veliki protivnik vakcinacije među posljednjim objavama tvrdi i da je u jednoj od svojih pjesama predvidio pandemiju korona virusa.

“Sad maske skinimo da svi vidimo u ovoj igri tko je tko… jer preko noći Svijet se srušio. Nažalost bili smo proroci u ovoj pjesmi. Pjesmu NEKA TE ODVEDE posvećujem gospođi KORONI”, napisao je Cetinski na svom Facebook profilu.

“Pun pogodak”, “Kako smo umobolan narod, očito željan zlostavljanja i torture. Mene nitko prisiliti neće”, “To mi je prije nekoliko dana palo na pamet dok sam slušala pjesmu. Tony, mi smo telepatski povezani”, komentarisali su njegovi pratioci na društvenoj mreži.

Bilo je i onih koji su u komentarima napali pjevača. “Sam si ga srušio. Eto Novaka, Gorana, Lovrena, tebe…”, samo je jedan od komentara, međutim, Toni je takve komentare uklonio.

Anthony Cetinski, poznatiji kao Tony, je jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača. Rođen je 31. maja 1969. godine u Puli. Otac mu Mirko, je imao uspešnu muzičku karijeru šezdesetih godina pa je jasno od koga su Toni i mlađi brat Mateo nasledili talenat. Mateo se ipak odlučio za televizijski menadžment i komunikaciju koju je diplomirao u Bolonji i magistrirao u Njujorku. Majka Vinka je bila zamenik ministra turizma u Vladi Republike Hrvatske.

Toni je od malih nogu voleo da skija i da peva, te se dvoumio čime želi da se bavi. Bio je veoma živahno i nemirno dete. Trenirao je odbojku, tenis, fudbal, rukomet, košarku i jurio je ulicama Rovinja. Sa petnaest godina je nastupao na gitarijadama i bio je član lokalnih bendova. Od instrumenata zna da svira klavir, bubnjeve i bas-gitaru. Pre podne je išao u Srednju turističku školu, a po podne u muzičku školu. Pravio je koncerte u svojoj kući i naplaćivao je ulaz rodbini i komšijama.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *