Scarlett Johansson

Udala se Scarlett Johansson

Magazin News

Slavna glumica Scarlett Johansson tajno se udala za svog dečka, komičara Colina Josta, s kojima se zaručila u maju prošle godine. Sretnu vijest objavila je organizacija “Meals on Wheels America” koja podržava programe za sprečavanje gladi kod starijih ljudi širom SAD-a i pomaže da se ne osjećaju izolirano.

“Oduševljeni smo što objavljujemo vijest da su se Scarlett Johansson i Colin Jost vjenčali ovog vikenda. Bila je to intimna ceremonija kojoj su prisustvovali samo njihovi prijatelji i članovi porodice, poštujući epidemiološke mjere”, navodi se u postu.

Kako stoji na ovoj stranici, njihova želja bila je da pomognu ranjivim skupinama, odnosno starijim osobama u ovom teškom vremenu. “Molim vas, razmislite o donaciji kako biste proslavili sa sretnim parom”, napisali su iz organizacije.

Skarlet je rođena u porodici danskog arhitekte Carsten Johansson i domaćica Melanie Sloan. Devojka je imala brata blizanca, Huntera, kao i starijih braće Adrian i Vanessa; novorođenče je dobila ime po heroju “Gone With The Wind” Scarlet O'Hara.

Skarletovi roditelji pokušali su dovesti svoju decu u svet umjetnosti kada su jedva naučili da govore. Porodica je dovela blizance u reklamiranje, ali kao rezultat toga, direktor video snimka privukao je samo najstariji sin Adrijana. Ovaj slučaj je izazvao dirljiv san u bebi Skarletu – da postane glumica.
Skarlet Johansson u detinjstvu – jedna od prvih uloga+

Mama je podržala želju ćerke i kada je imao osam godina, devojčica je poslata na Univerzitet teatra Lee Strasberg u Manhattanu.Devojka je ušla u grupu za nadarenu decu, ali je u prvih šest meseci tako impresivno otkrila svoje sposobnosti da je postala previše dosadna u krugu djece, a Scarlett je prebačen u grupu za odrasle.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *