Andrija Milošević

Urnebesni Andrija Milošević

Magazin News

Glumac Andrija Milošević je poznat po tome što često videima nasmijava svoje fanove i publiku, a njegov novi hit je imitacija latino zvijezda. Milošević je u videu objavljenom na društvenim mrežama govorio o latino pjevačima, odnosno reggaeton zvijezdama te je opisao drastičnu razliku između njihovog izgleda i nastupa, odnosno glasa.

Četrdesetdvogodišnji glumac je zaplesao i zapjevao, a njegov post je dobio veliki broj lajkova te je podijeljen više od hiljadu puta.

Glumio je u više od četrdeset predstava, a neke od njih su: „Pevaj, brate“, „Tamo i nazad“, „Samo za tvoje uši“, „Krčmarica Mirandolina“, „39 stepenika“, „Iza kulisa“, „Zlatni lanćić od bižuterije“, „Ukroćena goropad“, „Dekameron“, „Zmijsko leglo“, „Tre soreple“, „Samo za tvoje oči“, itd. Kad ne radi, piše roman „Princeza od južnih mora“.

Omiljeni filmovi su mu: „Panov lavirint“ i „Ostrvo“, a knjiga „Limeni doboš“ Gintera Grasa. Pored glume, Andrija poseduje i muzički talenat pa planira da objavi prvi album. Producent je komedije „Pazi šta želiš“ u kojoj glumi njegova devojka i koleginica Aleksandra Tomić. Imaju nameru da ozvaniče svoju vezu, ali glumac ne smatra da je brak garancija sreće. Voleo bi da se jednog dana ostvari kao roditelj.

Podijeli

Review Overview

Summary
5

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *