Jean-Claude Van Damme

Van Damme i dalje vježba

Magazin News

Jean-Claude Van Damme i u 59. godini izgleda sjajno. Ovaj holivudski glumac viđen je jučer u Los Angelesu kako izlazi iz teretane. Van Damme je pokazao svoje zgodno tijelo dok je presvlačio majicu nakon treninga. Nije ni čudo što Van Dammea i dalje zovu “Mišići iz Brisela”. Poput mnogih glumaca u Hollywoodu i on ima dosta slobodnog vremena pa je odlučio da se posveti treninzima i teretani.

“S godinama ste mudriji, ali na tijelu treba poraditi. To je kao i s automobilom. Ako ga dugo vozite, morate napraviti veći servis. Najvažnije je povesti računa o držanju, onda možete sve”, pojasnio je.

Van Damme je poznat po svojim borilačkim vještinama koje je pokazao u filmovima “Krvavi sport”, “Kickboxer”, “Dvostruki udar”, “Univerzalni vojnik”, “Teška meta”, “Vremenski policajac” i “JCVD”.

Ranije ove godine glumac je za Daily Mail Australia otkrio da želi napraviti jedan konačni i epski film o borilačkim vještinama.

“Želio bih snimiti još jedan završni borilački film koji će biti epski. Bit će to sjajan film. Jedan dio želio bih snimiti u Australiji”, rekao je tada.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *