Viktorija Bekam

Viktorija Bekam se nasmijala

Magazin News

Viktorija Bekam, slavna dizajenrka, konačno je pokazala osmjeh. Njen sin, Kruz Bekam, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj njegova majka pokazuje zube. Ova fotografija šokirala je mnoge, budući da je lijepa kreatorka poznata javnosti kao osoba koja se rijetko smije!

Slika nasmijane Viktorije Bekam prikupila je preko 150.000 lajkova, a komentar njenog 15-godišnjeg sina Kruza sve je nasmijao! “Očigledno je da se moja mama ipak smije”, napisao je u opisu fotografije. Viktorija Bekam se skoro nikad ne smije u javnosti.

“Želim da budem iskrena. U prošlosti sam se vjerovatno krila iza svoje maske, a to je da se ne smijem u javnosti. Ali sada se manje držim toga. Postoji nešto zaista oslobađajuće u prihvatanju sebe takav kakav si. Osjećam se samopouzdano, osjećam se kao da imam šta da ponudim”, rekla je ova 46-godišnjakinja ranije na tu temu.

Proteklu deceniju, Victoria je bila poznata kao ikona stila i modna dizajnerka. Nakon mnogobrojnih saradnji sa poznatim brendovima, izdala je i svoju liniju odeće 2008. i 2011. godine. Projekat se pokazao kao veoma uspešan što pokazuje i činjenica da je 2011. godine njena linija proglašena najboljom dizajnerskom linijom odeće, te godine. Victoria je poznata i kao supruga fudbalera David Beckhama (Dejvid Bekam). Par ima četvoro dece. 2015. godine, zajednička imovina para je procenjena na 508 miliona funti.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *