Vogue: Hajdi Klum s kćerkom

Vogue: Hajdi Klum s kćerkom

Magazin News

Kćerka manekenke Hajdi Klum, Leni, ima šesnaest godina i već je dospjela na naslovnu stranicu popularnog modnog magazina Vog.

“Bilo je samo pitanje vremena kad ću se oprobati u manekenskom poslu. Prvu ponudu sam dobila kad sam imala samo 12 ili 13 godina i to od marke odjeće koju volim da nosim. Molila sam mamu da mi dozvoli, ali nije bilo šanse. Sada shvatam da bi to bilo previše rano”, rekla je Leni o svojim interesovanjima za modnu industriju.

Dodala je kako bi za većinu drugih poslova kojima bi mogla da se bavi, morala da uguši svoj način života kako bi izgledala profesionalno. “Kao model, mogu da izbacim sve iz sebe i da budem ono što jesam. Taj posao je odličan za svu energiju koju imam u sebi”, dodaje Leni.

Naslovna stranica Voga uslijedila je samo nedjelju dana nakon što se voditeljka emisije “Amerika ima talenat” našalila kako je njena šesnaestogodišnja kćerka zainteresovana za manekenstvo.

“Sada je dovoljno odrasla za to. Uvijek sam mislila da je previše mlada. Takođe smo odlučili da djecu držimo daleko od očiju javnosti. Ona sada i vozi kola pa sam onda razmišljala da ako ja mogu da se bavim manekenstvom, zašto ne bi mogla ona ako je već zainteresovana”, rekla je Hajdi u jednom od intervjua.

Ipak majka četvoro djece, Hajdi, nije baš bez oklijevanja prihvatila. “Očigledno, kao majka želim da moja djeca rade ono što žele. Modna industrija je sjajna, ja je volim i u njoj sam više od 20 godina, ali podrazumijeva mnogo putovanja i drugačija je. Morate da budete jaka osoba ako želite time da se bavite, posebno ako ste žena”, objasnila je Hajdi.

Podijeli

Komentariši