Ariana Grande

Zaručila se Ariana Grande

Magazin News

Ariana Grande zaručila se za svog dečka Daltona Gomeza. Da njenoj sreći nema kraja, moglo se vidjeti i na društvenim mrežama gdje je pjevačica pokazala svoj dijamantni zaručnički prsten.

“Zauvijek”, poručila je Grande u opisu fotografije. Njihova sretna vijest izazvala je brojne reakcije na Instagramu. “Čestitamo, vi ste dvije nevjerovatne duše. Ari, volimo te i ne možemo biti sretniji zbog tebe. Dalton, ti si sretan čovjek”, komentarisao je njen menadžer Scooter Braun.

Ariana Grande je američka pevačica, tekstopisac i glumica. Rođena je 26. juna 1993. godine u Boki Raton, na Floridi. Svoju karijeru započela je 2008. godine, u brodvejskom mjuziklu „13“. Poslije toga se proslavila u Nickelodeon seriji „Victorious“ kao i u obradi „Sam & Cat“.

Muzičku karijeru započela je 2011. godine, nakon što je napisala muziku za „Victorious“. Od tada je izdala četiri albuma koja su dospela na prvo mesto Billboard 200 lestvice. Njen novi album Thank U, Next se očekuje krajem 2018. godine.

Njeni glavi singlovi sa albuma su svi dospeli na prvih pet mesta Billboard Hot 100 lestvice, što je čini prvom umetnicom u istoriji ove lestvice kojoj je to pošlo za rukom. U toku karijere, osvojila je tri American Music nagrade, tri MTV Europe Music nagrade, dve MTV Video Music nagrade, kao i četiri Grammy nominacije.

Svi njeni albumi su proglašeni platinastim. 2016. godine Time magazin ju je proglasio jednom od sto najuticajnijih osoba na svetu. Dve godine kasnije, Billboard ju je imenovao „Ženom godine“. Muzički kritičari su njen glas i stil pevanja uporedili sa slavnom pevačicom Mariah Carey (Maraja Keri), zbog čega je mnogi smatraju njenom naslednicom.

Podijeli

1 thought on “Zaručila se Ariana Grande

Komentariši