Žena od sultana

Žena od sultana dominira

Magazin News

Nova uloga “Žene od sultana” u samo 30 sekundi oduševila fanove širom Balkana! Poklon za sve fanove! Popularnost “Žene od sultana” je gotovo pa neobjašnjiva! Ovaj mega hit raketirao je mladu Tijanu Milentijević u sam vrh estradne scene. Pjesma je zaludila fanove, širom Balkana, a društvene mreže doslovno “vrište” od muzike prelijepe Tijane.

Mega popularna “Žena od sultana” zajedno sa sportskom kladionicom Meridian, snimila je fenomenalni spot, od kojeg će televizijski programi, društvene mreže i internet da “GORE” bez prestanka! Za samo 30 sekundi, neodoljiva Tijana uspjela je da osvoji srca svih fanova, i da predstavi “ponudu koja se ne odbija”! Tijana Milentijević i sportska kladionica Meridian, svim novoregistrovanim igračima poklanjaju 20 KM BEZ USLOVA za najbolje sportsko klađenje. Ali, naravno da to nije sve, jer specijalni 100% bonus za prvi tiket, samo neko naivan može da propusti.

U ovom mega projektu zajedno sa Tijanom, učestvovala je i buduća grandova zvijezda Ivana Cvikić, koja sa “sultanijom” čini savršen tandem. Iako savršen tandem, ipak je jača polovina za njih bila tu, pa je tako ultra popularni MMA borac Čedo Pantić učinio sve da ove neodoljive ljepotice budu sigurne i uživaju.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *