Rod-Stjuart

Rod Stjuart pobijedio rak

Magazin News

Britanska rok zvezda Rod Stjuart (74) objavio je da se izliječio od karcinoma prostate nakon otprilike dvije godine liječenja koje je držao u tajnosti, prenosi AFP. Rezultati su pokazali da je sve u redu u julu, a bolest mu je otkrivena u ranoj fazi, 2017. godine.

“Sir Rob” pričao je javno o svojoj bolesti prilikom prikupljanja sredstava za liječenje karcinoma prostate na evropskoj turneji udruženja Prostate Project, prošlog vikenda u Engleskoj. Pjevač je apelovao na muškarce da redovno odlaze na pregled, jer je upravo regularan odlazak kod ljekara njemu pomogao da na vrijeme otkrije bolest.

“Prije dvije godine saznao sam da imam rak prostate. Niko ovo ne zna, ali sada sam mislio da je pravo vrijeme da kažem svima. Sada sam čist, samo zato što je otkriveno na vrijeme. Toliko testova sam uradio”, rekao je Rod. “Ljudi, morate zaista da idete kod doktora”, rekao je Stjuart, koji ima osmoro djece, i dodao kako mu je da prođe kroz ovaj period pomoglo to što je ostao pozitivan i nasmijan.

Ovo nije prva Stjuartova bitka sa opakom bolešću. 2001. otkrio je u jednom intervjuu da se godinu dana borio sa rakom štitne žlijezde, piše “The Sydney Morning Ferald”. “Ovo je bio strašan šok za moj aktivan stil života. Oduvijek sam mislio da sam u odličnoj kondiciji i da sam fit. Igram fudbal i svakog dana vježbam. “Veliki R” bio je posljednja stvar koja mi se može desiti, mislio sam”, ispričao je muzičar prije nekoliko dana.

Podijeli

Najčitanije

Rod Stjuart
Ocjena
Bravo Rod !
5

1 thought on “Rod Stjuart pobijedio rak

Komentariši