Pjevacica Nina Badric ponovno je zaljubljena. Vec godinu dana je u ljubavnoj vezi sa sedam godina starijim biznismenom Tinom Bralom (52) iz Livna kojem je bila tiha patnja u mladosti.

Dijamantni prsten na ruci zagrebacke pjevacice znak je da je veza ocigledno ozbiljna.Par je snimljen kad je Tino docekao pjevacicu po povratku iz Beograda gdje je bila gost na vjencanju Huga Valentea, francuskog vozaca automobilskih trka, i Anje Stojkovic, kcerke Dragana Stojkovica Piksija,
legendarnog srpskog fudbalera.

Tino i Nina navodno su se poznavali jos ranih devedesetih, na pocetku Ninine karijere, kad je preduzetnik, koji se vec tad obogatio distribucijom sirove kafe, navodno zbog zagrebacke pjevacice htio
kupiti izdavacku kucu Croatia Records. Medjutim, zivot ih je odveo u razlicitim smjerovima, a ponovno su se slucajno susreli na glavnom zagrebackom trgu u februaru prosle godine.

Par je otada nerazdvojan. Zive zajedno u njegovom stanu, druze se sa zajednickim prijateljima, uzivaju u putovanjima, a krajem prosle godine navodno su se i vjerili na Maldivima.