Rasid Sakic, sin Sinana Sakica, tvrdi da se njegov otac prevrce u grobu zbog macehe Sabine, koju, po njegovim rijecima, interesuje samo novac.

U prvoj ispovesti za medije folkerov naslednik kaze da sebi ne moze da oprosti sto je Sabini dozvolio da oca, koji je bio u teskom stanju, izvede iz bolnice.Rasid, koji je osamnaest godina proveo u zatvoru zbog ubistva, kaze da je platio za svoje greske i da jedino sto trazi od macehe jeste stan od 90 kvadrata
u Loznici koji mu je otac namenio za zivota.

“Moju bol i patnju niko ne moze da razume. Platio sam za svoje greske, a sada prozivljavam pakao zbog macehe, koju samo novac zanima. Zivim u stanu od 40 kvadrata, a otac mi je rekao da ce mi ostaviti nekretninu od 90 da bih u njoj mogao da zasnujem porodicu. Medjutim, Sabina se pravi luda i od tog stana je napravila atelje. Bolje slika onaj Kristijan Golubovic od nje” .

Na pitanje sta ga je najvise zaboljelo, Rasid odgovara:”To sto sam dozvolio da oca izvede iz bolnice. Tako ga je maltene ubila. On je bio u teskom stanju, a Sabina se pravila pametnija od svih lekara. Najpre ga je
izvukla iz drzavne institucije i odvela na privatnu kliniku, pa joj je tamo bilo skupo i vratila ga kuci, gde je i umro. Nije imao negu i paznju kao u drzavnoj bolnici.

Ovo je odvratno sto pricam, ali je to ziva istina.