Đoković u čudu

Đoković u čudu: Vakcina?

Sport

Novak Đoković, prvi teniser svijeta, iznenadio se kada je čuo da bi Australijen open mogao da se pomjeri. Tu informaciju plasirali su lokalni mediji, iako nije potvrđena od organizatora, da bi grend slem u Melburnu mogao da se održi u martu ili aprilu.

Đoković se našao u čudu kada je britanski novinar povezao Australijen open i vakcinaciju. Novinar je rekao da će u aprilu biti potrebna vakcina. “Ne razumem šta ste me pitali. Australijen open? April, vakcina? Izvinjavam se, ne kapiram”, začudio se Novak u Londonu. Novinar je nastavio “Razmišljajući o 2020. godini, novim datumima…”, na šta ga je prekinu Novak.

“Mislite 2021”, upitao je Đoković i dobio potvrdan odgovor zbunjenog novinara. “Govorio sam o primjeni vakcine”, bio je uporan Britanac. “Šta? Izvinjavam se… Vakcina?”, ostao je u čudu srpski teniser, a Britanac “objasnio” da će navodno biti potrebna.

“Ne znam ništa o vakcini da bih otišao u Australiju. Uopšte nisam čuo za to. I nisam čuo da će Australijen open biti u aprilu. Australija je u januaru, pa nisam iskreno ništa čuo o vakcini. Mislim da nije potrebno”, poručio je Novak.

Đoković je sezonu završio na prvom mjestu, ali i porazom od Dominika Tima u polufinalu Završnog mastersa u Londonu. “Prosto je razočaravajuće završiti sezonu s takvim porazom, ali istovremeno uživam u takmičenju. Uživam u putovanjima. Uživam radeći ono što volim. Nisam siguran šta će naredna godina doneti, biće malo duža predsezona”, zaključio je.

Podijeli

2 thoughts on “Đoković u čudu: Vakcina?

  1. Novak neće primit’ vakcinu jer zna da virus ne postoji i da su to “anglosaksonci” izmislili pred AO, kako bi Srbina goata zaustavili ka osvajanju 19-og GS-a (ja mu računam i US Open, koji je, po meni, osvojio), ali su “anglosaksonci” nagovorili missis Klark da zaustavi lopticu grlom i odglumi tešku povredu. Novak je veliki vernik pravoslavac a, kao što je poznato, pravi vernici ne mogu da se zaraze koronom. Novak će osvojiti još sedam GS titula.

  2. Neće. Vidimo da nije postavljeno pitanje nikom drugom. Ili jeste ?? Ako kažemo da neće, javiće se odmah ovi IZ EX SFRJ i pisati o teorijama zavere.
    Ako kažemo da hoće onda će pisati kako je Novak ovakav,onakav i da zato pitaju njega. Sto Novak ćuti ili odgovori kao Rafa ili odbrusi kao Rodžer što ume “pitajte me samo o tenisu” pisalo bi kako je nekulturan, nema duha, ne zna da govori i kako ga zato ne podnose. Kada Novak odgovara i to na jeziku domaćina opet je nikakav,ružan i nesimaptičan. Nema pohvale njegovoj želji da se samoobrazuje i nauči jezike i tečno ih govori-ne, to se ne hvali nego je to dodvoravanje.

    Kada Nadal steže pesnicu i testeriše sa stegnutom mišicom i viče “vamos”posle svakog iole važnijeg poena to je “španski borbeni bik” ali kada Đoković sa stegnutom pesnicom pogleda ka svojima i prodere se, to je srpski kulovski ružno. Kada Novak brani druge ne valja, kada Novak ćuti ne valja, kada Novak ne ćuti ne valja, kada Novak pobeđuje ne valja, kada Novak gubi ne valja, kada Novak traži pomoć lekara ne valja, kada Novak ne traži pomoć lekara ne valja, kada Novak aplaudira protivniku nikom ništa, kada Novak psuje protivnika e to je strašno, kada Novak svakog protivnika uvek sa osmehom dočeka na mreži i zagrli, potapše po leđima-to je kao uobičajeno. A ne radi niko do Novak, uvek, gubio ili dobio. ALi opet ne valja. Sudbina valjda. BOLI GA UVO- takav je kakav je- PRVI JE!!!!

Komentariši