Saliham-o-Zvezdi

Salihamidzic o Zvezdi

Sport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Minhenu od Bajerna sa 3:0, a direktor “Bavaraca” Hasan Salihamidžić pohvalio je beogradski tim. “Mislim da je zvijezda bila opasna, imala je dobre akcije iako je izgubila 1:0, kvalitetan su tim, ali da bi se prošlo dalje mora se pobijediti”, rekao je Salihamidžić.

Salihamidžić je prokomentarisao i atmosferu na Alijanc Areni koju su napravili gostujući navijači, kao i najboljeg fudbalera Crvene zvezde. “Navijači su napravili dobru atmosferu, kao i uvijek, oni su uvijek uz ekipu Crvene zvezde, interesantno je radujem se meču na Marakani, znam kakva je tamo atmosfera, 1991. godine sam bio na utakmici sa reprezentacijom Jugoslavije, pa sam mogao da osjetim tu atmosferu. Marko Marin je sjajan momak, odlično igra i mislim da je on ključni igrač Zvezde”

Upitan za koga je navijao 1991. godine, Salihamidžić je bio iskren. “Za Zvezdu, naravno…Kad budemo dolazili na revanš biće to veoma interesantno, mislim da je ekipa pokazala da može da odigra dobro, da je imala dobre šanse kako sam i rekao” , završio je direktor Bajerna iz Minhena.

Podijeli

Komentariši