Salihamidžić pravi čovjek

Sport

Na današnjem sastanku Nadzornog odbora FC Bayern Minhen AG-a članovi ovog tijela jednoglasno su potvrdili odluku o imenovanju Hasana Salihamidžića u Izvršni odbor FC Bayern Minhen AG-a od 1. juna 2020. godine. Predsjednik Bayerna i predsjednik Nadzornog odbora FC Bayern Minhen AG-a Herbert Heiner rekao je da uvjeren kako je Brazzo prava osoba za budućnost Bavaraca.

“Salihamidžić je napravio mnogo kao sportski direktor kluba u posljednje dvije i pol godine. Kako u prvom, tako i u juniorskom timu. Nadzorni odbor je uvjeren da je Hasan pravi čovjek da pomogne oblikovanje i bude odgovoran za budućnost Bayerna”, rekao je Heiner. Salihamidžić se zahvalio Nadzornom odboru kluba na ukazanom povjerenju.

“Želim da se zahvalim Nadzornom odboru na čijem su čelu Uli Hoeness i Herbert Heiner na ukazanom povjerenju. Radujem se novom izazovu i radu sa kolegama u Izvršnom odboru. Skupa imamo obavezu da odredimo budućnost Bayerna kako bi bili uspješni i zadržali svoj identitet. Želim da se zahvalim Rummeniggeu za veliku podršku koju mi je ukazao u posljednje dvije godine. Čini me ponosnim to što radim za ovaj klub”, rekao je Salihamidžić.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *