Zmajevi obavili još jedan trening

Zmajevi obavili još jedan trening

Sport

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je još jedan trening u sklopu priprema za baraž za Euro. Reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas obavili trening u Butmiru u odličnoj atmosferi.

Benjamin Tatar je jutros odradio trening, te je potom bio pošteđen jednog dijela popodnevnog. Zmajevi se večeras kompletiraju kada se očekuje dolazak Milana Đurića, a sutra će obaviti posljednji, zvanični trening na stadionu Grbavica. Susret BiH – Sjeverna Irska igra se u četvrtak od 20:45 sati na stadionu Grbavica u Sarajevu.

Selektor Sjeverne Irske Ian Baraclough je istakao kako se njegova ekipa nada povoljnom rezultatu u polufinalu baraža protiv Bosne i Hercegovine. Baraclough je istakao da je sretan što su svih 26 nogometaša koje je pozvao na pripreme zdravi uključujući i najboljeg igrača Jonnyja Evansa.

“Nadam se da će svi i u četvrtak biti zdravi. Učinit ćemo sve da uđemo u finale baraža i sljedećeg mjeseca se borimo za odlazak na Euro”, rekao je Baraclough i nastavio: “Igrači silno žele otići na Euro. Svi znaju da imamo nevjerovatnu šansu da budemo na velikom takmičenju i ne treba im veći motiv od toga”, dodao je selektor Sjeverne Irske.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *