Nogometna reprezentacija

Zmajevi obavili posljednji trening

Sport

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je obavila posljednji trening pred sutrašnji duel protiv Irana. Zmajevi su trenirali na stadionu “Asim Ferhatović Hase” uoči sutrašnjeg prijateljskog duela protiv jedne od najboljih azijskih selekcija.

Atmosfera među našim reprezentativcima je na visokom nivou, a sutra će protiv Irana priliku dobiti i nekoliko debitanata koji su se odlično uklopili u ekipu. Susret BiH – Iran igra se sutra na stadionu “Asim Ferhatović Hase” s početkom u 18 sati. S obzirom na trenutnu situaciju, susret je zatvoren za publiku.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine igra prijateljski duel sa Iranom, a na današnjoj konferenciji za medije o tom meču je govorio golman Ibrahim Šehić. Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine je optimista uoči sutrašnjeg meča.

“Svaka utakmica za reprezentaciju je bitna, tako da je svejedno protiv koga igramo i gdje igramo. Želimo pobijediti, bitno je ostati u trećoj jakosnoj grupi i nadam se da ćemo pobjedom krenuti u ovaj ciklus od tri utakmice”, rekao je Šehić i nastavio:

“Svaka prijateljska utakmica je dobra prilika za testiranje novih igrača. Nadam se da ćemo u sljedećim godinama uz ciljani plan napraviti ekipu koja može otići na veliko takmičenje”, poručio je Šehić. Susret BiH – Iran igra se sutra u 18 sati na stadion “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu.

Podijeli

1 thought on “Zmajevi obavili posljednji trening

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *