Bajden će promijeniti reputaciju SAD

Bajden će promijeniti reputaciju SAD

News Vijesti

Nekadašnja američka državna sekretarka Medlin Olbrajt, izjavila je danas da sa izborom Džoa Bajdena za predsjednika, Sjedinjene Države ulaze u novu eru u kojoj će biti veoma važno tesno povezati spoljnu i unutrašnju politiku.

“Sa izborom predsjednika Džoa Bajdena i potpredsjednice Kamale Haris, imamo priliku za novu politiku, jer vjerujem da ulazimo u jednu potpuno novu eru”, rekla je Olbrajtova na panelu Atlantskog savjeta pod nazivom “Izgradnja temelja u SAD za američko liderstvo u inostranstvu”.

Prema njenim riječima, veoma je važno da se Amerikanci ne plaše razgovora o spoljnoj politici, jer se pokazalo da ona utiče i na unutrašnju politiku i život građana u SAD. Olbrajtova je naglasila da je, tokom svog mandata (1997-2001), uvijek pokušavala da poveže spoljnu politiku sa unutrašnjom, ali je napomenula da je geopolitička situacija u svijetu sada drugačija.

Komentarišući budući Bajdenov kabinet, ona je ocijenila da su nominacije pozitivne, jer su to ličnosti koje imaju osjećaj i za spoljnu i za unutrašnju politiku. Uvjerena je da će u narednom periodu postojati koordinacija između spoljne i unutrašnje politike. Naročito je pandemija kovid-19, navela je, pokazala koliko je važno da se one povežu.

Olbrajtova smatra da SAD poslije četiri godine Trampove administracije nemaju dobru reputaciju u svijetu i da vlada nepovjerenje, ali da nova administracija želi to da promeni. “Iskreno, mnoge međunarodne organizacije treba da se poprave, ali to ne može ako niste za stolom”, rekla je ona i dodala da se već sada vidi da Bajdenova administracija razumije potrebu za saradnjom i da sasluša.

 

ALI… Borba za predsednika SAD traje i dalje.

Predsjednik USA ce se znati 06.01.2021. na sednici kongresa !

I nemojte zaboraviti Martial low (vojni zakon) kojeg Trump moze proglasiti, ako hoce, kada god hoce… Poslušajte odličan video:

 

Novi poziv Trampu da uvede ratno zakonodavstvo i angažuje vojsku !

Senatorka i kandidatkinja za guvernera savezne američke države Virdžinija Amanda Čejs podigla je prašinu na društvenim mrežama predlogom da predsednik SAD treba da uvede ratno zakonodavstvo kako bi mogli da budu održani „novi pošteni“ izbori.

Poštene izbore možemo prihvatiti, ali varanje da bi se pobedilo – nikadJoš nije gotovo“, napisala je Čejs u utorak na Fejsbuku.

6. januar će biti veliki danNastavite da se molite i verujte“, dodala je Čejs.

Navedenog datuma Kongres treba da potvrdi rezultat glasanja.misleći na datum kada je Kongres zakazan za sazivanje kako bi potvrdio rezultat.

LIN WOOD 

Lin Wood( advokat koji predvodi Trumpov odvjetnički tim ) napisao na Twitteru Amerikancima da pripreme dosta vode, hrane,baterija, svijeća i “2.amandmana” čitaj – oružja. Nadalje, sinoć na fb objavljeno da se iz pouzdanih izvora saznalo da je pripremljen akt o uvođenju vanrednog stanja (čitaj vojska) i da je na Trumpovom stolu.

Uspostavljanjem vojnog stanja ukidaju se civilni sudovi i vojska preuzima sve ovlasti a isto tako započinju rad vojni sudovi.

Pitanje je samo hoće li Trump kao prvo potpisati taj akt, ili će zaigrati neku drugu taktiku a drugo pitanje je – ako potpiše akt da li će to učiniti sutra, 18. 12. ili poslije praznika…

”Bolje biti sigurano nego žaliti.

Make sure you have PLENTY of water, food, flashlights & batteries, candles, radio, 2nd Amendment supplies, & a plan to meet with leaders of your communities.

Remember we only have 1 President at a time. Our leader is @realDonaldTrump, not Biden”

Podijeli

Najčitanije

Ocjena
3

3 thoughts on “Bajden će promijeniti reputaciju SAD

  1. Koliko su svi ovi problemi jednostavni. Svode se na jednu bazu, bazu iz osnovne škole. Ti si 3 razred i imaš kliker porculanac, igraš se u školskom dvorištu i super ti je, onda dođje onaj iz 6 razreda koji ima neki bedni troperac i kaže alo mali daj tog porculanca. Ako je dobre volje ostavi ti troperca, ako nije ostaneš bez ičega. To vam je svetska politika, s tim sto oni svoje uspehe registruju kroz kojekakve nobelove nagrade i ostale počasti..

Komentariši