Podmukla politika Sarajeva

Dodik: Podmukla politika Sarajeva

News Vijesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio je da iza izjave ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Selme Cikotića, da prisustvo velikog broja migranata ima pozitivan efekat, jer BiH bilježi povećanu potrošnju, stoji podmukla politika Sarajeva.

Dodik je za Radio-televiziju Republike Srpske rekao da su u SDA, koja stoji iza svega, najobičniji bleferi. “Njima je (prethodni ministar bezbjednosti u Savjetu ministara) Fahrudin Radončić rekao da upravo to rade, organizovano dovode ovdje migrante i hoće u Republici Srpskoj da naprave dva-tri punkta, da to budu sabirni centri koji bi eksplodirali u nekom narednom vremenu i vršili pritisak na Srpsku”, rekao je Dodik.

On je ocijenio da je nevjerovatno da Cikotić, kao ministar bezbjednosti, može takvo nešto da izjavi. “Ako je to tako, onda smo sve riješili. Neka ih vode sebi i vrše potrošnju ako hoće. Ovdje neće ništa trošiti”, poručio je Dodik. Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Selmo Cikotić izjavio je da prisustvo velikog broja migranata ima i pozitivan efekat, jer BiH bilježi povećanu potrošnju.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *