Trumpu propala tuzba

Donald Trump – Pensylvanija 

News Vijesti

Vrhovni sud države Pennsylvanije odbacio je u subotu pravni pokušaj tabora američkog predsjednika Donalda Trumpa da ospori pobjedu protukandidata Joea Bidena u toj saveznoj državi.

Tužbom koju je podnio republikanski zastupnik u Predstavničkom domu Kongresa Mike Kelly željelo se proglasiti neustavnim zakon iz 2019. kojim je u Pennsylvaniji uvedeno široko pravo glasanja poštom.

Suci su poručili da se s takvim zahtjevom zakasnilo jer je podnesen više od godine od stupanja na snagu zakona.

Trampov advokat Rudi Đulijani i viša pravna savetnica Trampove kampanje Džene Elis tvrde da je sve

Samo producent cenzure velikih tehnologija, velikih medija i korumpiranih demokrata zbog činjenica koje američka javnost treba da zna !“.

Donald Tramp ponovo je izneo tvrdnju da su izborni rezultati u Pensilvaniji namešteni i da je on pobedio u toj saveznoj državi, dovodeći u pitanje regularnost više od milion glasova.

Trump svakodnevno  putem Twittera šalje poruke o pokradenim izborima !

 

1.126.940 glasova stvoreno je iz vazduha. Osvojio sam Pensilvaniju , možda i više nego što će iko ikada znati. Glasovi u Pensilvaniji bili su Namješteni. Svijet gleda!

 

Ne borim se za sebe, borim se za 74 000 000 miliona ljudi (ne uključujući brojne listiće koji su bačeni)!

 

… Također provjerite broj koverti nasuprot broju glasačkih listića. Možda ćete lako otkriti da je glasačkih listića mnogo više nego što ima koverti. Tako jednostavno, a tako lako za napraviti. Gruzijski republikanci su ljuti, svi republikanci su ljuti. Završite!

 

…Nesretni guverner Džordžije, koristi svoje hitne ovlasti, što se lako može učiniti, da nadvlada svog tvrdoglavog državnog sekretara i podudara potpise na kovertama. To će biti “zlatni rudnik” prevare i lako ćemo OSVOJITI državu ….

Za Ne verovati ! CNN izvještava da predsjednik Trump MOŽE  JOŠ POBJEDITI !

 

 

GEORGIA. UPDATE. UPDATE. 🚨

“Defendants are hereby ENJOINED & RESTRAINED from altering, destroying, or erasing, or allowing the alteration, destruction, or erasure of, any software or data on any DOMINION VOTING MACHINE…”

A THIRD ORDER. *BIG* Legal Victory for @TeamTrump.

 

Cijeli PDF mozete preuzeti OVDE

 

Moderna se sada prijavljuje za hitno odobrenje cjepiva.@US_FDA MORA DJELOVATI BRZO !!! “Operacija Warp Speed je veliko moderno čudo.”

Podijeli

Najčitanije

Ocjena
5

6 thoughts on “Donald Trump – Pensylvanija 

Komentariši