Vrhovni sud SAD

Vrhovni sud SAD odbacio tužbu

News Vijesti

Vrhovni sud SAD odbacio je danas posljednju tužbu republikanaca u vezi sa zakonitošću izbornog procesa u Pensilvaniji, prenosi AP. Sud je bez komentara odbio da dovede u pitanje izborni proces u Pensilvaniji.

Republikanci su pozvali sudije da intervenišu nakon što je Vrhovni sud odbacio njihov slučaj. Oni tvrde da je glasanje putem mejla u Pensilvaniji bilo nezakonito i da zahtijeva ustavne amandmane kako bi bilo sprovedeno u okvirima prava.

Guverner Pensilvanije Tom Vulf već je priznao Bajdenovu pobjedu, a 20 državnih elektora bi trebalo da se sastane 14. decembra kako bi dali svoje glasove za Bajdena, prenosi Tanjug.

Trump Twitt na celu priču:

Vau! Najmanje 17 država pridružilo se Teksasu u vanrednom slučaju protiv najveće izborne prevare u istoriji Sjedinjenih Država. Hvala Vam!

 

Na samom kraju , Donald Trump Kaze:

 

Uskoro ćemo učiti o riječi “hrabrost” i spasiti našu zemlju. Dobio sam stotine hiljada legalnih glasova više u svim državama Swinga nego moj protivnik. SVI Podaci uzeti nakon glasanja govore da mi je bilo nemoguće izgubiti !!!

 

Mozda zanimljivo za Vas:

 

QAnon je prijetnja našim demokratskim institucijama. Njihove dezinformacije pojačale su mržnju i nasilje. Zahtijevamo da FBI bude naprijed u vezi s prijetnjom našoj demokratiji i nacionalnoj sigurnosti koju predstavljaju strani i domaći pokreti QAnona.

Čini se da je Cryin ‘Chuck ponovno pritisnuo dugme za paniku :).

Podijeli

6 thoughts on “Vrhovni sud SAD odbacio tužbu

  1. hehehe, mnogi do sada jos nisu shvatili, pa evo da im malo pojasnim/o: Jeste li culi za neki tamo brod koji se zove Yuma? Jeste li culi za neku tamo drigu koja se dobija od istresirane male dece? Jeste li culi za neke tamo tunele koji se ruse, a navodno su zemljotresi? Jeste li culi i videli koliko njih je slucajno dobilo ”virus” u poslednje 2 nedelje? Jeste li culi za monolite koji se slucajno pojavljuju sirom zemlje? Jeste li culi da svetom vlada 13 najbogatijih porodica ? Verujem da nista od svega navedenog niste culi niti videli…Hajde da sacekamo kraj godine, pa da popricamo o svemu sto sam naveo, moze?

  2. Ovako, posto vidim da se ovde komentarise navigation a vecina ne poznaje material. Doslo je do ozbiljnih ne regularnosti u sprovodjenju izbornog process u pojedinim stejtovima te tako je dosloo I do sumnje u fezultat. Statet sudovi su nadlezni za te stvari medjutim zbog same politicke situation i toga da su u pitanju izbori za predsednika sve ce se Lomita preko Supreme Court, svidelo se to nekome ili ne.

Komentariši