Ljubav na 3.650 metara visine

Ljubav na 3.650 metara visine

Zanimljivosti

Psihijatrica Monifa S. Seawell iz Sjedinjenih Američkih Država zbog koronavirusa odlučila je svoje vjenčanje upriličiti na vrhu planine bez gostiju i svjedoka. Na ovo životno putovanje poveli su samo fotografa koji je ovjekovječio njihov najsretniji dan u životu.

Fotografije je podijelila na svom Twitter profilu i one su ubrzo postale hit na društvenim mrežama. “Nemojte nam zamjeriti što smo se vjenčali u vrijeme koronavirusa. Na vjenčanju smo bili samo mi i to na 3.650 metara nadmorske visine. Krenuli smo planinariti u četiri ujutro na minus jedan stepen, a na vrhu smo rekli da”, napisala ne pored fotografija.

Kako joj ne bi bilo hladno Seawel je ispod vjenčanice nosila debele termo helanke, a umjesto elegantnih cipela nosila je gojzerice i debele čarape, a preko vjenčanice nosila je bundu od vještačkog krzna. “Mislim da mi nije bilo hladno zato što sam bila pod adrenalinom i što sam bila jako sretna što sam se udala za svog najboljeg prijatelja na naljepšoj lokaciji koju sam ikada vidjela”, napisala je. Dodala je da su se vjenčali u Coloradu, gdje vam za vjenčanje nisu potrebni ni matičar ni svjedoci.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *