Mick Jagger djevojci za Božić

Mick Jagger djevojci za Božić

Zanimljivosti

Rock zvijezda Mick Jagger ove godine je svojoj djevojci Melanie Hamrick kupio poseban poklon za Božić. Jagger je izdvojio dva miliona dolara kako bi svojoj djevojci Melanie, inače balerini, kupio imanje koje se nalazi između Sarasote i Brandentona na Floridi.

Sedamdesetsedmogodišnji rock muzičar je imanjem obradovao svoju tridesettrogodišnju djevojku, a ono uključuje kuću izgrađenu u mediteranskom stilu. Imanje se nalazi na tihoj lokaciji, a ograda garantuje privatnost vlasnicima.

Na kupovinu se Jagger odlučio nakon što je imanje vidio na internetu te ga uopće nije prethodno posjetio. Kuća je napravljena 2008. godine, ima bazen i spa prostoriju, kao i vanjsko ognjište. U unutrašnjosti su četiri spavaće sobe.

Mick i Melanie su se upoznali 2014. godine dok je ona bila na turneji u New Yorku, a danas imaju četverogodišnjeg sina Deverauxa. Jagger ima još sedmero djece.

Također, muzičar ima još nekoliko domova širom svijeta i ne provodi konstantno vrijeme sa svojom djevojkom. On se nada da će sljedeće godine nastaviti svoju turneju.

Podijeli

2 thoughts on “Mick Jagger djevojci za Božić

Komentariši