budjenje iz kome

Neobino budjenje iz kome

Zanimljivosti

Porodica osamnaestogodišnjaka koji je bio u komi više od dva mjeseca već je počela da gubi nadu, kada se tinejdžer iznenada probudio pošto je stariji brat spomenuo njegovu omiljenu hranu – pileći file.

Mladić sa sjeverozapada Tajvana je pao u komu poslije teške saobraćajne nesreće koju je doživio na skuteru. Zadobio je više povreda opasnih po život, imao je unutrašnje krvarenje i oštećenja vitalnih organa.

Poslije nesreće, ljekari su uspeli da stabilizuju njegovo stanje i spasu mu život, ali je on upao u duboku komu, prenosi Raša tudej vest Tajvan njuza. Medicinska sestra koja je njegovala povrijeđenog, tvrdi da je nesrećni mladić neprekidno “nadvlačio kanap sa bogom smrti”.

Porodica je sve vrijeme bila uz njega, te se tako i dogodilo da se stariji brat 62. dana njegove kome u razgovoru sa roditeljima našalio da će ga kad se probudi nahratniti pilećim fileom.

Nekim čudom, na pomen omiljene hrane, tinejdžer je počeo da se vraća svesti i njegovi vitalni znaci su se stabilizovali. Ubrzo potom mladić se potpuno oporavio i otpušten je iz bolnice. Vratio se sa tortom da osoblju zahvali za svu brigu i njegu koju su mu pružili.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *