Pas zvijezda Instagrama

Pas zvijezda Instagrama

Zanimljivosti

Neodoljivi Shih Tzu pod imenom Bontenmaru psić je kojeg na Instagramu prati više od 20 hiljada ljudi. Ovaj pas je privukao pažnju ljudi i postao zvijezda Instagrama jer, kako ističu pratitelji, svojim izgledom podsjeća na pop zvijezdu Lady Gagu.

Petogodišnji Bontenmaru, koji je dobio ime po japanskom samuraju, živi u Tokiju, a njegova vlasnica Tomoyo Matsuura smatra da slavu duguje svojoj frizuri, zbog koje ga svi porede s Gagom iz spota za pjesmu “Poker Face”, piše Daily Mail. “Bontenmaru ide na frizeru svaka dva do tri mjeseca, a ja ga ručno šišam svake treće sedmice”, kazala je vlasnica za Daily Mail.

Na Instagram profilu ovog simpatičnog psa mogu se pronaći brojne fotografije i snimci na kojima je prikazana njegova svakodnevnica. Njegovi fanovi stalno ga obasipaju komplimentima na Instagramu.

“Presladak je”, “Najslađi pas kojeg sam vidjela”, “Isti Lady Gaga u mlađim danima”, pisali su mu komentatori, a bilo je i onih koji su pohvalili vlasnicu jer mu posvećuje puno pažnje i brine o njegovom izgledu i higijeni na pravi način.

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *