Wake park

Wake park: Adrenalinsko skijanje

Život i stil

Na samo 30 kilometra od Banjaluke jezero Manjača svoj sadržaj je upotpunio adrenalinskim skijanjem na vodi – Wake parkom. Neponovljiv osjećaj prilikom kojeg se uz pomoć žičare klizi po površini vode, kao takav je jedinstven u Bosni i Hercegovini.

Dužina linije Wake parka je 282 m što je čini najdužom linijom ovog tipa u Evropi. Posve siguran i neponovljiv osjećaj skijanja po jezeru obavlja se uz sve propisane mjere bezbjednosti kao i uz obučene instruktore. Skijati po vodi mogu svi uzrasta od 14 pa do 101 godinu, obzirom da je park obezbjeđen spasiocima i edukovanim operaterima za Wake boarding.

Takođe sva oprema, kao što su kacige, bordovi, neoprenska odjela i pojasevi se nalaze direktno na licu mjesta. Maksimalna brzina sistema je 32 km/h po vodi. Prije samog starta se vrši kratka obuka, bordera o sigurnosti, upravljanju daskom i signalizaciji.

Radno vrijeme Wake parka je vikendom od 10 do 19 časova a radnim danima od 16 do 19 časova. Te je idealno mjesto za vikend ili nezaboravnu zabavu poslije posla, jer sezona još nije gotova dok god Wake park razbija talase.

Podijeli

1 thought on “Wake park: Adrenalinsko skijanje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *